::: left till the conference

Program

Main Stage
8:30 - 9:30 1 h
Registration
9:30 - 9:40 10 min
Grand opening
9:40 - 10:30 50 min
Keynote — Sergey Belov, Omar Ganiev, Taras Ivaschenko, Boris Ryutin
10:30 -11:25 45 min
Dmitry Frolov , Alexander Ermolov
12:20 - 13:15 45 min
14:15 - 15:00 45 min
15:00 - 16:00 1 h
Break
16:00 - 16:45 30 min
Aleksei “GreenDog” Tiurin (@antyurin)
17:45 - 18:30 30 min
18:30 - 19:10 30 min
Alex Rossovsky
19:10 - 19:35 15 min
19:35 - 20:15 30 мин
22:10 - 22:20 10 min
Closing ceremony
22:20 - 00:00
Party
Web Village
10:30 - 11:00 30 min
Anton “Bo0oM” Lopanitsyn (@i_bo0om)
11:00 - 11:40 30 min
Danil Beltyukov (@kabachook) , Maxim Prokopovich (@juwilie1337)
11:40 - 12:20 30 min
Alexey “SooLFaa” Morozov (@xSooLFaa)
12:20 - 12:50 30 min
Valeriy “krevetk0” Shevchenko (@Krevetk0Valeriy)
12:50 - 13:20 30 min
Emil Lerner (@emil_lerner)
13:20 - 13:50 30 min
Pavel Sorokin
13:50 - 14:40 50 min
Sergey “BlackFan” Bobrov (@black2fan) , Nikita Stupin (@nikitastupin)
14:40 - 15:10 30 min
Omar “BECHED” Ganiev (@ahack_ru)
15:10 - 15:40 30 min
Paul Axe (@Paul_Axe)
Defensive Track
16:00 - 16:40 30 мин
16:40 - 17:35 45 min
Dmitriy Evdokimov (@evdokimovds)
17:35 - 18:30 45 min
Evgenii Protsenko , Alexander Kaleda , Aleksei Meshcheriakov
18:30 - 18:55 15 min
18:55 - 19:35 30 мин
19:35 - 20:15 30 min
20:55 - 21:30 30 мин
Hardware Zone

Hardware Zone is a place where the interests of people who deal with hardware and software security intersect. (The complete program is coming soon.)

Pavel Zhovner — How do we make Flipper Zero?

Yegor Litvinov — A workshop on Zigbee wireless protocol

Zen — AVR reverse for beginners

Workshops

Workshops at ZN are hands-on educational activities and presentations held specifically for those who aren’t afraid to get right down to business. They allow you to go from theory to practice under the guidance of cybersecurity professionals.

Corporation 9 — Red Team 101

Alex Savelyev — Comprehensive training on attacks against applications

Omar Santos, Joseph Mlodzianowski — Hands-on intensive web app hacking (intermediate)

Ivan Agarkov — SELinux workshop

There may be changes and updates to the program.
Up